
Meal-time
Maal-tijd
Tijd die vermenigvuldigd kan worden door de maaltijd eens te laten bereiden door anderen, wat meer tijd voor jezelf en/of jouw omgeving.
Eens een keertje alle tijd van de wereld hebben, voor welk (hoger)doel dan ook … het kan zo’n deugd doen…
Ik ben Evy. Al meer dan 20 jaar kook ik met veel passie en goesting. Van amateurskok tot cateraar, chefkok in mooie horecazaken tot consultant werd koken in de loop der jaren een zekerheid die niet meer weg te denken is in mijn leven. Koken is voor mij een “therapie” , lekker eten delen met anderen geeft voor mij 'zin' aan het leven. Lekker eten brengt mensen samen en verbindt.
In de keuken hecht ik veel belang aan versheid, respect voor het product en smaak. Onze gerechten volgen de seizoenen. Als stadskind bracht de liefde voor het product me naar pluktuinen, waar ik toch de mogelijkheid had om groenten te telen. Later volgde een verhuis naar het platteland om dagelijks met de voeten in de aarde te kunnen staan. Vandaag kook ik vanuit mijn eigen keukenatelier, nu met eindeloos zicht op de natuur. Elk gerecht met hart en ziel bereid voor wie het mee ervaren en proeven wil...
We mogen en kunnen er niet meer omheen: lokaal is eindelijk èn terecht een must geworden voor velen onder ons.
Dat is voor Mealtime niet anders.
Niet al onze producten zijn lokaal, maar we doen wel ons best om met zoveel mogelijk handelaars uit de buurt te werken.

